Elektor                                             

 

Elektor is mondiaal 1 van de belangrijkste bronnen van technische informatie en elektronische producten voor professionele e-engineers, electronics designers en de bedrijven die naar hen als klant op zoek zijn.

Elektor is binnen de mondiale elektronicamarkt al meer dan 60 jaar een gevestigde naam

 

Elke dag ontwikkelen en produceren onze internationale teams zeer hoogwaardige content en producten via een scala aan kanalen (magazines, video, e-zines, webinars, boeken en social media) met betrekking tot embedded systemen, electronics design, doe-het-zelf-elektronica en hifi-audio.

Gedurende meer dan een halve eeuw is Elektor’s electronic community gegroeid tot zo’n 200.000 trouwe leden, tientallen zeer vooraanstaande elektronicabedrijven en meer dan 1.000 toegewijde auteurs en experts.

Zowel professionele e-engineers als gepassioneerde home-labs en start-ups vertrouwen op Elektor voor need to know-informatie over zowel de theoretische als praktische kanten van elektronica. Maar ook voor levering van kits en instrumenten, die vaak in eigen laboratoria worden ontwikkeld. Elektronicaproducenten, dienstverleners en onderdelenleveranciers werken met Elektor samen om hun eigen merken sterker te maken en nieuwe klanten te vinden. Overal op de wereld.


Meer informatie over Elektor