Lenthe Publishers                                  


Zhomer-bedrijf Lenthe Publishers is vanaf de start in 1995 actief als uitgever van media en organisator van evenementen op het terrein van charitas, filantropie en non profits met haar mediamerk De Dikke Blauwe (voorheen Filanthropium).

Lenthe biedt met De Dikke Blauwe een gezaghebbende publicatie in de Nederlandse filantropische sector  


De Dikke Blauwe is co-facilitated by Lenthe Foundation and has since become the leading forum and a think tank for leaders in and around philanthropy in the Netherlands. Members of De Dikke Blauwe receive a weekly digital magazine, De Dikke Blauwe Journaal, packed with news and background articles.

Additionally, Lenthe publishes books in the field of philanthropy and sociDe Dikke Blauwe wordt mede gefaciliteerd door de Lenthe Foundation en is intussen uitgegroeid tot het toonaangevende forum en een denktank voor leiders in en rond de filantropie in Nederland. De leden van De Dikke Blauwe ontvangen wekelijks een digitaal opinieblad boordevol nieuws en achtergrond: De Dikke Blauwe Journaal. De hoofdredactie wordt gevoerd door de journalisten Edwin Venema en Charles Groenhuijsen. Daarnaast geeft Lenthe nog tal van boeken uit op het gebied van filantropie en maatschappelijke initiatieven, zoals het jaarlijkse standaardwerk ‘De Dikke Blauwe Gids’, ‘Goed Geven’ en ‘Vonk’.